Laan Corpus den Hoorn 200

9728 JS Groningen

iWink

Bij iWink zien we een wereld die verandert door digitale innovaties. Het is voor álle organisaties noodzakelijk om slimme technologie te omarmen. Met een bedrijfskundige visie kijken wij hoe digitalisering in de branche van onze klanten kan bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Bij iWink ontwikkelen we daarom slimme digitale oplossingen. Dit doen we op basis van de software van Kirra die we voor onze klanten op maat maken en leveren zo een bijdrage aan de digitalisering van communicatie.

Ga naar de website van iWink

Vacatures van iWink

25 juni 2018

Stage Backend Development

iWink is een full service internetbureau dat websites, webapplicaties en intranetten bouwt voor uitdagende en interessante klanten. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die het team wil komen versterken in de functie van Stagiair/-e Backend Development.

25 juni 2018

Stage Frontend Development

iWink is een full service internetbureau dat websites, webapplicaties en intranetten bouwt voor uitdagende en interessante klanten. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die het team wil komen versterken in de functie van Stagiair/-e Frontend Development.

4 juni 2018

Backend Developer

Voor onze partner iWink zijn wij op zoek naar een backend developer.

Samen met een team van collega’s ga je aan de slag met uitdagende projecten. Daarin ben je betrokken bij het hele ontwerp- en ontwikkelproces. Tot je taken behoren…

Bekijk ook eens andere partners: