Target Holding

Target Holding is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde, zelflerende algoritmes waarmee wij uw deskundigen in staat stellen om complexe big data vraagstukken op te lossen. Onze oplossingen ondersteunen uw deskundigen, maar vervangen ze niet.

Target is in 2009 ontstaan om vanuit een zeer vooruitstrevende big-data publiek-private samenwerking met onder meer optische sterrenkunde, radio sterrenkunde en genetische data – met toen al ruim 10 petabyte aan data opslag – innovatieve kennis voor het eerst naar de markt te brengen. Inmiddels is het team gegroeid tot ruim 30 data scientists die vanuit onze locatie in Groningen samen werken aan innovatieve en disruptieve big-data vraagstukken.

Ga naar de website van Target Holding

Vacatures van Target Holding

27 september 2018

App Developer

Target Holding is per direct op zoek naar een App Developer. Als App Developer werk je aan projecten die ze uitvoeren voor lokale, nationale of internationale opdrachtgevers.

Je bent betrokken bij het gehele software development proces, van conceptfase tot aan…

14 juni 2018

Software Engineer

Target Holding is per direct op zoek naar een software-developer. Als software-developer werk je aan projecten die zij uitvoeren voor lokale, nationale of internationale opdrachtgevers.

Je hebt kennis van software development methodieken en je bent in staat systemen te ontwerpen…

Bekijk ook eens andere partners: