Nieuwe partner: Onlineveilingmeester.nl

4 maart 2019

Wij mogen weer een nieuwe partner verwelkomen! Sinds afgelopen maand is Onlineveilingmeester.nl aangesloten bij PLAY_GRND. Onlineveilingmeester.nl is een bedrijf dat online veilingen van roerende & onroerende goederen via internet organiseert. Gevestigd in Groningen en actief in heel Nederland. Als veilingbedrijf is deze organisatie een begrip binnen de markt van online veilingen.

In een groeiend bedrijf als Onlineveilingmeester.nl werken enthousiaste mensen. Om de dienstverlening van hoge kwaliteit te houden en door te ontwikkelen hebben werknemers van Onlineveilingmeester.nl uitgebreide groei en ontwikkelmogelijkheden.

Ook op IT gebied is er veel ruimte voor groei en ontwikkeling. Door partner te worden van PLAY_GRND hoopt Onlineveilingmeester.nl in contact te komen met jong IT talent in Noord Nederland. Inmiddels is de eerste PLAY_GRND kandidaat gestart. Sinds februari is Maarten werkzaam in de functie van Junior Java Developer. Wij wensen Maarten heel veel succes met deze leuke baan!