AB consultancy & software
Groningerweg 13B
9765 TA Paterswolde

AB software & consultancy

Simpel organiseren en slim automatiseren, dat is waar AB Software & consultancy voor staat. AB  helpt klanten bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van slimme ERP oplossingen. De klanten van AB opereren in verschillende industriële sectoren, waarbij AB zich focust op het verbeteren, organiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.
Wat de klanten gemeen hebben is hun ambitie. Het zijn echte ondernemers, die heilig geloven in hun bedrijf en hun producten. Die kansen zien en willen groeien in resultaat. Om zulke klanten goede service aan te bieden kiest AB voor een bedrijfskundige en niet voor een IT-gedreven aanpak.

Vanuit goed inzicht in het specifieke bedrijf, branche en markt komt AB tot gedegen adviezen over procesverbeteringen. En pas daarna volgt de uitvoering van het automatiseringstraject. Deze aanpak levert meer rendement op in termen van kostenbesparing, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, doorlooptijd en overzicht. Het is de drive en professie van AB om industriële bedrijven logistiek en bedrijfseconomisch te laten excelleren.