Kraneweg 48

9718 JS Groningen

Convident

Convident ontwikkelt websites, webshop en apps. Op een persoonlijke, transparante en nuchtere Groningse werkwijze maken we samen met de klant passende uitingen. Met een team vol design, development en (online) marketing vakspecialisten is het eindresultaat altijd zeer persoonlijk op maat.

Samenwerken

Samen met onze klanten werken we aan het bereiken van hun online doelen. We geven advies over een online strategie, ontwerpen websites, webshops en apps en bouwen deze met open source CMS. Daarnaast bieden we hosting, onderhoud, zoekmachine optimalisatie en (online) marketing aan. Samenwerken met klanten betekent voor Convident investeren in je relatie. Ons streven is het opbouwen van een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.

PLAY_GRND

Het bieden van een goede service en het ondersteunen van onze klanten met een kwalitatieve dienstverlening vinden wij essentieel. Dat heeft PLAY_GRND zelf kunnen ervaren, aangezien Convident deze website samen met hun heeft ontwikkelt. “Wij gaan blijvend de PLAY_GRND online communicatiemiddelen naar een hoger level tillen. De kracht van onze samenwerking zit hem in de korte lijnen op lokaal niveau”, aldus Rick Dreise van Convident. Er ontstond al snel een klik en beide relatief jonge organisaties bleken op geheel eigen wijze veel raakvlakken te hebben. “We zetten niet alleen eenmalig een online platform neer, maar blijven doorontwikkelen. Dit sluit volledig aan bij het ‘snelle’ IT marktsegment waar PLAY_GRND zich bevindt. Op naar een mooie lange termijn samenwerking”, aldus Rick.