Osloweg 53D

9723 BH Groningen

Dealer4Dealer

Dealer4Dealer vindt haar oorsprong in officieel Exact Partner LINQ5. LINQ5 heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke e-commerce software met als eerste resultaat de koppeling tussen Exact Globe en Magento.

In 2010 is het ‘Dealer4Dealer’ concept in het leven geroepen om andere Magento- en Exact partners de mogelijkheid te bieden onze producten te verkopen na de succesvolle lancering van de Magento & Exact Globe koppeling. Op dat moment is ook de stap naar e-commerce gemaakt en is alle kennis gebruikt om ‘state of the art’ Exact software te ontwikkelen.

Inmiddels is Dealer4Dealer dé e-commerce backoffice specialist voor Exact Software en is er zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd. Standaard producten worden als Exact Add-on verkocht binnen het Dealer4Dealer concept en het Exact App Center.

Vacatures van Dealer4Dealer

8 juli 2021

.NET Developer

Wil jij lekker kunnen bouwen, aanpassen, finetunen, brainstormen en meedenken? Hou je van variatie, dynamiek en zit je vol ideeën? Werk je graag in een team waarin je kunt bijleren en hou je van een lekkere informele, nuchtere bedrijfssfeer…