Ordina
Europaweg 31-33
9723 AS Groningen

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux met circa 2.650 medewerkers. Zij richten zich op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen zij door het bedenken, bouwen en beheren van technologische toepassingen.

Ordina Ahead of Change
Ordina wil haar klanten helpen de uitdagingen en veranderingen voor te zijn. Ordina’s professionals hebben niet alleen alle business en technologische expertise in huis, maar ook diepgaande kennis van de markt. Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld hebben zij de expertise om bedrijfsprocessen en IT duurzaam te verbeteren. Hun kracht is dat zij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van de klant door de kennis van zijn organisatie, zijn markten en de lokale wet- en regelgeving. Zij willen samen met hun klanten duurzaam innoveren.

Bij Ordina in Groningen ben je thuis. Je hebt een inspirerende werkplek en collega’s waar je blij van wordt. Ordina Groningen heeft de kracht van een grote organisatie en de intieme sfeer van een kleine organisatie. Alle specialisaties zijn vertegenwoordigd en de collega’s kennen elkaar. Persoonlijke groei vinden zij belangrijk. Wil jij je graag verder ontwikkelen in de breedte of diepte, dan kan dat. Via hun eigen Academy kun je onbeperkt trainen en certificeren. Samen wordt jouw groeipad bepaald. Daarnaast organiseren zij kennissessies en meet-ups waarin ze hun kennis en ervaring delen, zowel voor hun eigen medewerkers als voor geïnteresseerden. Op deze manier bouwen ze aan communities en houden ze trends in de gaten.